خبر
تاثیر ویتامین «ای» در پیشگیری از سرطان
- خبر
- نمایش از شنبه, 31 تیر 1391 11:30
- بازدید: 4225
پزشکان چینی در یک مطالعه جدید دریافتهاند که مصرف ویتامین «ای» در کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، موثر است.
به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، آمارها نشان میهد که سرطان کبد در حال حاضر سومین سرطان کشنده در جهان، پنجمین سرطان شایع در مردان و هفتمین سرطان شایع در زنان است.
خبرگزاری شینهوا گزارش داد، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه شانگهای در چین با انجام آزمایشات جدید به رابطه مهم بین ویتامین «ای» و سرطان کبد پی بردند.
آنها متوجه شدند که دریافت ویتامین مزبور از طریق مواد غذایی غنی از آن و یا مکملهای غذایی حاوی ویتامین «ای» در کاهش خطر بروز سرطان کبد نقش موثری دارد.
به گفته پزشکان، ویتامین «ای» یکی از آنتی اکسیدانهای مهم و قوی است. جزئیات این مطالعه در مجله انستیتو ملی سرطان آمریکا منتشر شده است.