شنبه, 02ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها خبر مصرف کلم و احتمال کاهش ابتلا به سرطان خون

خبر

مصرف کلم و احتمال کاهش ابتلا به سرطان خون

محققان آمریکایی براساس نتایج تحقیقات خود به اطلاعات قابل توجهی درباره سبزیهای عضو خانواده کلم مثل کلم بروکلی، کلم، گل کلم، کلم پیچ و تربچه و نقش آن در کاهش از ابتلا به برخی از تومورهای سرطانی یافتند.

به گزارش فارس؛ این تحقیقات افزود: خانواده کلم و به طور مشخص کلم بروکلی حاوی یکی از ترکیبات بسیار با ارزش به نام sulforaphane است.
 
محققان در جریان تحقیقات به قدرت کلم در جلوگیری از ابتلا به سرطان خون لنفومی حاد و کاهش تعداد این سلولهای سرطانی دست یافتند و گفتند که این شیوه درمانی ممکن است به عنوان درمانی جایگزین برای کسانی که درمان سنتی این سرطان پاسخ نمی‌دهند، مناسب باشد.
 
سرطان خون یا همان "لوسمی" یکی از شایع ‌ترین و مهلک‌‌ترین بیماری ‌هایی است که هر ساله تعدادی از افراد جهان را قربانی می‌‌کند. سه نوع اصلی سرطان خون شامل لوسمی، لنفوم و میلوم است.
 
محققان گفتند: ماده sulforaphane از طریق ورود به سلولها و کنش و واکنش با برخی از پروتئین‌ها کار می‌کند و این تحقیقات ممکن است که به راهبردی جدیدی برای درمان سرطان لنفوم حاد دست یابد و به درمان بهتر این بیماری کمک کند.
 
کلم‌‌ها سرشار از ویتامین‌ها A ، فولات و منیزیم هستند که برای بیماران فشار خونی مفید است و کلم قرمز ویتامین C خوبی دارد. گل کلم به نسبت، ویتامین‌ A بیشتری دارد و همچنین اسید فولیک و پتاسیم فوق‌العاده‌ای دارد و از نظر ویتامین ‌های گروه Dغنی است.
 
مصرف کلم همچنین از ابتلا به سرطان روده بزرگ پیشگیری می‌کند. کلم‌‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان و کلسیم هستند که می‌توانند کلسیم مورد نیاز روزانه را تأمین کند.
 
تحقیقات همچنین نشان داده است که میزان زنده ماندن زنان مصرف کننده کلم و سبزی‌جات دیگر نسبت به سایر زنانی که این سبزی‌جات را مصرف نمی‌کنند؛ پس از ابتلا به سرطان سینه بیشتر است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه