پنج شنبه, 06ام ارديبهشت

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها ورزش کارنامه کامل ایران در المپیک ۲۰۰۸ پکن - شکسته شدن رکورد مدال‌های ایران در المپیک

ورزش

کارنامه کامل ایران در المپیک ۲۰۰۸ پکن - شکسته شدن رکورد مدال‌های ایران در المپیک

کاروان ایران که تا پایان روز دهم رقابت‌های المپیک با دو مدال طلا در مکان ۲۴ قرار داشت، با مدال طلای بهداد سلیمی، بهترین نتیجه تاریخ ادوار المپیک را با چهار مدال طلا، سه نقره و یک برنز در المپیک ۲۰۱۲ لندن رقم زد و در مکان دوازدهم قرار گرفت. پیش از این، بهترین نتیجه کاروان ایران در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی رقم خورده بود که سه طلا و یک برنز توسط تیم کشورمان به دست آمد. البته در المپیک ۱۹۵۲ هلسینکی ایران سه مدال نقره و چهار برنز و مجموع هفت مدال به دست آورده بود که بالا‌ترین میزان مدال کاروان‌های ورزشی ایران در همه ادوار این میدان مهم به شمار می‌رفت.

nike air force 1 low uv | Footwear NIKE - nike air zoom super bad ii white gold 41mm - Sneakers - DialadogwashShops - W Air Max 2090 CT190 700 Barely Volt/Black/Atomic Pink - Low shoes , Women's shoes

پس از رضایی، نوبت به هنرنمایی بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی در دسته فوق سنگین وزنه‌برداری رسید که مدال‌های طلا و نقره این رقابت نیز از آن نمایندگان کشورمان شد تا ایران با چهار مدال طلا، دو نقره و یک برنز به رده دوازدهم جدول رده‌بندی توزیع مدال راه یابد و جای کره ‌شمالی را بگیرد.

به گزارش «تابناک»، مدال نقره احسان حدادی سه شنبه شب در پرتاب دیسک به دست آمد و به این ترتیب، شمار مدال‌های ایران در این بازی‌ها به هشت رسید.

مدال نقره احسان حدادی سه شنبه شب در پرتاب دیسک به دست آمد و به این ترتیب، میزان مدال‌های ایران در این بازی‌ها به هشت رسید.

کاروان ورزشی ایران تاکنون در المپیک‌ها موفق به کسب حداکثر هفت مدال شده بود.
از سوی دیگر، در المپیک لندن یک رشته مدال‌آور دیگر نیز به رشته‌های مدال‌آور ایران افزوده شد و آن مدال در اصیل‌ترین رشته ورزشی المپیک یعنی دوومیدانی و پرتاب دیسک بود.
پیش از این، همه مدال‌های ایران در رشته‌های کشتی، تکواندو و وزنه‌برداری به دست آمده بود. دیگر مدال‌های ایران را در دوازدهمین روز بازی‌های المپیک لندن قاسم رضایی و بهداد سلیمی طلا و سجاد انوشیروانی نقره به دست آورده‌اند.

قاسم رضایی در وزن ۹۶ کیلوگرم کشتی فرنگی یک مدال طلا و بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی در دسته فوق سنگین وزنه برداری یک طلا و یک نقره دیگر برای کاروان ورزشی ایران به دست آوردند.

پیش از این، حمید سوریان و امید نوروزی در کشتی فرنگی دو مدال طلا و نواب نصیرشلال و کیانوش رستمی در وزنه‌برداری یک نقره و یک برنز برای کاروان ورزشی ایران به دست آورده بودند.

به این ترتیب، شمار مدال‌های ایران در سی امین دوره بازی‌های المپیک به چهار طلا، سه نقره و یک برنز و مجموع هشت مدال رسید تا از نظر رنگ و تعداد مدال‌ها، بهترین نتیجه تاریخ ورزش ایران در ادوار گوناگون المپیک ثبت شود.

به دست آوردن این نتیجه، در حالی است که هنوز مسابقات رشته‌های مدال‌آور ایران یعنی کشتی آزاد و تکواندو آغاز نشده است و کاروان ورزشی ایران امید زیادی دارد که در این دو رشته هم مدال‌های دیگری به دست آورد.

پیش از این در المپیک ۱۹۵۲ هلسینکی ایران، سه مدال نقره و چهار برنز و در مجموع هفت مدال به دست آورده بود که بالا‌ترین تعداد مدال کاروان‌های ورزشی ایران در تمام اداوار این میدان مهم به شمار می‌رفت.

در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی نیز ایران سه مدال طلا و یک برنز کسب کرد که بهترین نتیجه تاریخ ورزش کشورمان از نظر مرغوبیت مدال بود.

شمار مدال‌های کاروان ایران در ادوار گوناگون بازی‌های المپیک به این شرح است:

۱۹۴۸ لندن: یک برنز ـ رتبه ایران ۳۴
۱۹۵۲ هلسینکی: سه نقره و چهار برنز ـ رتبه ایران ۳۰
۱۹۵۶ ملبورن: دو طلا، دو نقره و یک برنز ـ رتبه ایران ۱۴
۱۹۶۰ رم: یک نقره و سه برنز ـ رتبه ایران ۲۸
۱۹۶۴ توکیو: دو برنز ـ رتبه ایران ۳۵
۱۹۶۸ مکزیکوسیتی: دو طلا، یک نقره و دو برنز ـ رتبه ایران ۱۹
۱۹۷۲ مونیخ: دو نقره و یک برنز ـ رتبه ایران ۲۸
۱۹۷۶ مونترال: یک نقره و یک برنز ـ رتبه ایران ۳۳
۱۹۸۸ سئول: یک نقره ـ رتبه ایران ۳۶
۱۹۹۲ بارسلون: یک نقره و دو برنز ـ رتبه ایران ۴۴
۱۹۹۶ آتلانتا: یک طلا، یک نقره و یک برنز ـ رتبه ایران ۴۳
۲۰۰۰ سیدنی: سه طلا و یک برنز ـ رتبه ایران ۲۶
۲۰۰۴ آتن: دو طلا، دو نقره و دو برنز ـ رتبه ایران ۲۹
۲۰۰۸ پکن: یک طلا و یک برنز ـ رتبه ایران ۵۱

کارنامه کامل ایران در المپیک ۲۰۰۸ پکن

تیم ایران با یک مدال طلا و یک مدال برنز در رده پنجاه و یکم جای گرفت.
ساعی طلایی ایران در پکن و پرافتخار‌ترین مدال آور کشور در المپیک شد

هادی ساعی نماینده ایران در وزن سوم تکواندو با غلبه بر حریف ایتالیایی خود برای دومین بار به مدال طلای المپیک دست یافت و با این مدال، پرافتخار‌ترین مدال آور کشور در المپیک شد.

ساعی طلایی ایران در پکن و پرافتخار‌ترین مدال آور کشور در المپیک شد. وی در وقت اول مسابقه خود مقابل سارمینتو با نتیجه چهار بر دو شکست خورد. قد بلند این تکواندو کار ایتالیایی در پیروزی در وقت اول بسیار مؤثر بود. در وقت دوم هادی ساعی دو امتیاز عقب افتاده را جبران کرد و نتیجه چهار بر چهار در این وقت تمام شد. نماینده ایران در این وقت یک اخطار فنی هم دریافت کرد.

ساعی با استفاده از تجربه خود در وقت سوم با نتیجه شش بر چهار به پیروزی رسید و موفق شد برای دومین بار در المپیک به مدال طلا دست یابد. هادی ساعی در المپیک آتن به مدال طلای وزن دوم تکواندو دست یافته و در المپیک سیدنی نیز به مدال برنز رسیده بود.

۲۰۰۸ ـ پکن (چین)
تعداد ورزشکاران ایران: ۵۴ تن، تکواندو (۳)، بسکتبال (۱۲)، کشتی آزاد (۷)، کشتی فرنگی (۵)، جودو (۶)، بوکس (۳)، وزنه برداری (۳)، شنا (۱)، بدمینتون (۱)، تنیس روی میز (۱)، قایقرانی (۲)، تیروکمان (۲)، دوچرخه سواری (۳)، دوومیدانی (۵)

نتایج کاروان ورزشی ایران:

 ـ تکواندو: هادی ساعی (طلا)
 ـ بسکتبال: (یازدهم)
 ـ کشتی آزاد: عباس دباغی (دهم)، سید مراد محمدی (برنز)، مهدی تقوی (دهم)، میثم مصطفی جوکار (نوزدهم)، رضا یزدانی (یازدهم)، سعید ابراهیمی (دهم)، فردین معصومی (پنجم)
 ـ کشتی فرنگی: حمید سوریان (پنجم)، علی محمدی (یازدهم)، سامان طهماسبی (یازدهم)، مسعود هاشم‌زاده (پانزدهم)
 ـ جودو: علی معلومات (پنجم)، محمد رضا رودکی (پنجم)
 ـ بوکس: مرتضی سپهوند (پنجم)
 ـ وزنه برداری: اصغر ابراهیمی (هفتم)، محسن بیرانوند (یازدهم)، رشید شریفی (ششم)
 ـ قایقرانی: محسن شادی در مجموع (بیست و ششم)، هما حسینی در مجموع (بیست و هشتم)
 ـ دوچرخه سواری: مسیر جاده: حسین عسکری (پنجاه و دوم)، قادر میزبانی (هفتاد و نهم) تایم تریل انفرادی: حسین عسکری (سی و پنجم)
 ـ دوومیدانی: پرتاب دیسک: احسان حدادی در مجموع (هفدهم)، عباس صمیمی در مجموع (بیست و ششم) دوی ۸۰۰ م‌تر: سجاد مرادی (نهم) ده گانه: هادی سپهرزاد (بیست و دوم)

نتیجه:

تیم ایران با یک مدال طلا و یک مدال برنز در رده پنجاه و یکم جای گرفت.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه